Ferle Saliva spyt narkotikatest, tester for 15 parametre

Ferle Saliva er en CE mærket narkotikatest på spyt, som tester for 15 forskellige typer af narkotika.

Med Ferle Saliva testen behøver man IKKE et instrument/reader for at aflæse resultaterne. Testen er meget enkel og hurtig at anvende, og resultaterne fremkommer efter få minutter.

Ferle Saliva spyt narkotikatest Spyt opsamler

Der er forskel på at måle i urin og spyt

Mange stoffer måles kortvarigt i spyt fremfor urin og det er nemt at manipulere med spytprøver. Der findes flere mundspray og metoder til at lave et falsk negativt svar på en spyttest. Samtidig skal man huske, at prøven er en screening og ikke en konfirmatorisk/juridisk gyldig prøve (gælder for alle narkotikatest på spyt, også dem som aflæses ved hjælp af et instrument/reader). Ved en positiv spyt prøve, skal prøven fortsat konfirmeres f.eks. ved hjælp af en GC/MS urinprøve.

Sporingstiden i spyt er generelt noget kortere end i urin. I hash, kan det nedbrudte THC næsten ikke måles i spyt, da det har svært ved at passere fra blodet over i spyttet. Det betyder, at det er det aktive THC der måles, da det er det stof mundhulen bliver forurenet med, når man ryger hash.

En spyttest kan være god at bruge nu og her og hvor der ikke er så nem tilgængelighed til toiletforhold.

Sporingstiden for THC er ca. 6-8 timer, og op til ca. 24 timer for de øvrige parametre.

Varenummer: 300-04. Bestil testen her
Tester for: Opiater / Oxycodon / Metamfetamin / Kokain / Amfetamin / Zopiclon / Metadon / K2 (Spice) / Ecstacy (MDMA) / Benzodiazepiner / Ketamin / Fentanyl / Tramadol / Buprenorphin (Subutex) / Cannabis (THC).