Nyheder

Netværksmøde torsdag den 1. november 2018

Ferle Produkter inviterer til nyt gratis netværksmøde torsdag d. 1. november 2018 fra kl.13.00- 16.00 på Sankt Kjelds Plads 12, 2. sal, 2100 København Ø.

Klinik for Rusmiddeltestning Skt. Kjelds Plads

Ny Klinik for Rusmiddeltestning i København

FERLE® Klinik for Rusmiddeltestning™ bliver landsdækkende i 2018 og åbner den 3. september i nye lokaler på Ydre Østerbro (København), tæt på metrostation (april) og Helsingørmotorvejen. Tidligere i år åbnede en afdeling i Odense.

Klinik for Rusmiddeltestning i Odense

FERLE® Klinik for Rusmiddeltestning™ er nu åbnet i Odense. Lokationen ligger tæt på motorvej E20 og der er offentlig transport tæt ved (busrute 61, 61E og 62).

Piller

Mange nye narkotika substanser og testmuligheder

Der bliver registreret mere end 100 nye typer af narkotika pr. år i Sverige! Dette kan give anledning til at teste nye substanser. Det svenske toldvæsen anvender urin sticks til substanstestning.

Arbejdsskadeforsikring dækker ikke ved narkotikapåvirkning

Arbejdsskadeforsikring dækker ikke ved narkotikapåvirkning

Medicin- og narkotikaforbruget er stigende i erhvervslivet, og i dag testes flere positive for narkotika end alkohol.

Kursus i narkotikatestning

Netværksmøde tirsdag d. 15. maj 2018

Ferle Produkter inviterer til nyt gratis netværksmøde tirsdag d. 15. maj 2018 fra kl.13.00- 16.00 i Tivoli, på H.C. Andersen Slottet på H.C. Andersens Boulevard (Indgang ved Dansk Industri bygningen).

Konfirmatorisk analyse Ferle Produkter

Nyt koncept for konfirmatoriske analyser klar!

Nyt koncept for konfirmatoriske analyser klar! Nu er det nye set-up endelig klar for Konfirmatoriske analyser. Analyserne udføres tirsdag og torsdag på det akkrediterede laboratorium Blodprøver og Biokemi, Aarhus Universitetshospital.

Dex-amfetamin test

Dex-amfetamin testen kan adskille visse typer ADHD medicin fra gade amfetamin

En test for amfetamin, reagerer både på gade amfetamin og de typer af ADHD medicin, som indeholder stofferne Dex- og Lisdex-amfetamin. Derfor er der nu udviklet en screeningstest for Dex-amfetamin (varenummer: 200-65), som IKKE reagerer på gade amfetamin.

Zolpidem test (Stilnoct)

Test for Heroin (6-AM)

6-Acetylmorphin (6-AM), også kendt som 6-Monoacetylmorphin (6-MAM), er en aktiv metabolit af heroin og en urinbiomarkør for at identificere brugen af heroin. Efter indtag af heroin, produceres 6-AM hurtigt i kroppen og derefter metaboliseres det enten til morfin eller udskilles i urinen.

Hash test FERLE TEST

Pregabalin (Lyrica®) kan nu spores med en urintest

Pregabalin (Lyrica®) blev først lanceret som et middel mod epilepsi, siden har det vist sig at kunne bruges mod neuropatiske smerter og generaliseret angst.