Narkotest produktsortiment

Ferle Produkter har beskæftiget sig med narkotest på urin og spyt i Skandinavien siden 1995. Vores erfaring og ekspertise indenfor narkotestning er komplet, og vores sortiment består udelukkende af de bedste og mest sikre produkter på markedet. Alle vores narkotester er godkendte efter gældende europæiske og amerikanske standarder.

Sikre og godkendte narkotester

Herunder findes en kort beskrivelse af de fire typer narkotest vi har i vores sortiment. Hver type tester for en lang række parametre – klik videre på hver enkelt for at se komplet sortiment og beskrivelse.

FERLE TEST®

Hash test FERLE TEST

FERLE TEST® (tidligere AccuSign) er en af verdens mest sikre narkotest. Sortimentet indeholder også tests for de mere specielle parametre som f.eks. Ritalin (methylphenidat), Fentanyl, Pregabalin og Tramadol.

FERLE TEST® er udviklet og produceret i USA og reagenset i testen er blandt de bedste- og mest veldokumenterede i verden. Læs mere om FERLE TEST®

NanoSticka®

Hash test NanoSticka

NanoSticka® er Ferle Produkter’s eget fabrikat af narkotest. NanoSticka® er også udviklet og produceret i USA med højeste kvalitet til følge. Sortimentet består af en lang række single- og multitests.

Multitestene har indbygget manipulationskontrol (pH/kreatinin/oxidanter). Læs mere om NanoSticka® narkotest

ClearLine

Narkotest ClearLine

ClearLine er en narkotest som Ferle Produkter har produceret som eget varemærke. Det er denne test (med forskellige varenavne) som de øvrige aktører på markedet tilbyder til meget lave priser.
Læs mere om ClearLine narkotest

Innovacon

Narkotest Innovacon

Innovacon er en narkotest baseret på spyt som er let og hurtig at anvende. Det er en multitest P6 som tester for 6 forskellige stoffer. Læs mere om Innovacon spyttest

Konfirmatorisk analyse (GC/MS)

Narkotest analyser

En konfirmatorisk analyse bør ALTID udføres hvis der er tvivl om resultatet på en narkotest (screeningsanalyse).

En konfirmatorisk analyse (GC/MS) er juridisk gyldig. Ferle Produkter har siden 1995 udbudt GC/MS konfirmatoriske analyser.

Konfirmatoriske analyser anvendes for at afgøre om et positivt resultat på en narkotest skyldes medicin eller narkotika. Læs mere om konfirmatoriske analyser

Urintest – generhvervelse af kørekort

Urinprøve - generhvervelse af kørekort

Det er påkrævet at man skal fremvise bevis for at være uafhængig af euforiserende stoffer eller andre bevidsthedspåvirkende stoffer, i forbindelse med generhvervelse af kørekortet, som følge af dom for kørsel i påvirket tilstand.

Det betyder at man skal aflægge 6 negative (rene) urinprøver, i løbet af 6 måneder. Urinprøverne skal aflægges med en måneds interval.

På FERLE® Klinik for Rusmiddeltestning™ udfører vi urinprøvetestning for alle typer af narkotika. Læs mere om urinprøver i forbindelse med generhvervelse af kørekort

Forhandler af narkotest siden 1995

Ferle Produkter har siden 1995 beskæftiget sig med narkotest og narkotikatestning. Her på vores hjemmeside har vi samlet al den viden vi besidder om narkotikatestning for at give dig som kunde, de bedst mulige forudsætninger for at få det optimale ud af dit arbejde med narkotest. Når man beskæftiger sig med narkotest, det gælder sig både privat og professionelt, er det vigtigt at man sætter sig ind i de faktorer som er forbundet med tolkningen og betydningen af de resultater som testen viser.

Hos Ferle Produkter kan man altid få råd og vejledning om narkotikatestning.

Information til forældre om narkotikatestning

Detektionstider for narkotika i urin

Det er meget forskelligt hvor længe hver enkelt type narkotika kan spores i urin med en narkotest. Klik her for at se en oversigt over hvor længe narkotika kan spores

Svingende kvalitet

Der findes mange forskellige typer af narkotest på markedet. Nogle bedre end andre. Ligesom med så mange andre produkter, hænger pris og kvalitet selvfølgelig også sammen når det gælder narkotest. Alle test i vores sortiment opfylder gældende europæiske og amerikanske krav og bestemmelser for kvalitet og produktion. Vi forhandler kun professionelle narkotest som er gennemtestet og opfylder alle krav til kvalitet.

Krydsreaktion og sikkerhed

Ingen narkotest (screeningsanalyse for narkotika) er 100% sikker eller juridisk gyldig. Hvis man har et positivt svar på en narkotest, men personen som er testet positiv nægter at have indtaget narkotika, SKAL man have udført en konfirmatorisk analyse som er juridisk gyldig. Man må ikke udelukkende dømme ud fra resultatet af en narkotest screening, hvis der er tvivl om resultatet.

En narkotest måler ud fra en given grænseværdi (cut-off), ofte i ng/ml. Grænseværdien bestemmer hvor høj en koncentration af narkotika der skal være i urinen for at give et positivt resultat på narkotesten. Hvis man f.eks. tager en cannabistest (THC) med en grænseværdi på 100 ng/ml, betyder det at koncentrationen af cannabis i urinen skal være over 100 ng/ml for at give et positivt resultat på narkotesten. Tager man en cannabistest (THC) på 50 ng/ml, betyder det at koncentrationen af cannabis i urinen skal være over 50 ng/ml for at give et positivt resultat på narkotesten. Dvs. at hvis koncentrationen af cannabis i en urinprøve er eksempelvis 75 ng/ml, vil testen være positiv på 50 ng/ml og negativ på 100 ng/ml.

Da de fleste narkotest sporer meget bredt på alle substanser, kan der godt opstå situationer hvor testen reagerer på visse lægemidler. Et klassisk eksempel er kodein fra f.eks. kodymagnyl som godt kan give positivt resultat på en opiat narkotest. Dette er helt normalt, da en opiattest sporer både heroin, kodein og morfin. Når lægemidler og andre “almindelige” præparater giver positivt resultat på en narkotest, kaldes det krydsreaktion.

Liste med medicinske præparater som kan give positivt resultat på en narkotest

Krydsreaktionslisten opdateres løbende og indeholder også præparater og medicin som ikke kan give positivt resultat på en test. Gå til krydsreaktionslisten